Vacanţa în Albena.

De ce să alegem hotelul Kaliakra 4*?

În fiecare an, aceeaşi poveste, aceeaşi bătălie pentru hotelul Kalikra 4*, mai ales în vârf de sezon, când tarifele sunt destul de piperate. (vezi tarife aici)

Mulţi se întreabă “De ce?” şi doar persoanele care au fost cazate acolo pot răspunde ce le-a plăcut atât de mult, încât revin aici aproape în fiecare an. Am discutat cu turiştii şi aceştia mi-au spus că, în comparaţie cu alte hoteluri de pe litorarul Bulgariei, aici se simt foarte bine, personalul este amabil şi atent, toţi îţi zâmbesc şi încearcă să îţi facă şederea cât mai placută, pentru că, fiecare client este important pentru ei. Camerele sunt de 2 tipuri, standard şi superior, iar diferenţa dintre ele o face doar marimea acesteia (mp), cu vedere parţială sau totală la mare. Mancarea este gustoasă, diversificată şi foarte apropiată de gusturile românilor iar băuturile sunt locale, fără branduri de import. Tipul de servicii şi masă oferite de acest hotel, are denumirea de ALL INCLUSIVE +.

“La carte”, conceptul All Inclusive (AI) – înseamnă că toate mesele principale, snacks-uri pe parcursul zilei, băuturile răcoritoare şi alcoolice locale din timpul meselor şi de la tea time, băuturile şi gustările la pool bar sunt gratuite, în tarif fiind incluse, de asemenea, accesul gratuit la piscine, şezlong, umbrelă şi prosop la plajă, accesul gratuit la diverse facilităţi pentru sport şi la programele de animaţie. Serviciile All Inclusive diferă nu doar de la o ţară la alta, ci şi de la un hotel la altul, neexistând norme internaţionale precise care să le reglementeze. La sosire, clienţii primesc o brăţară care le dă dreptul de a beneficia de serviciile achiziţionate.

Referindu-ne strict la conceptul hotelului Kaliakra 4* din Albena, All Inclusive Plus înseamnă:

  • 3 mese principale pe zi, meniu special pentru copii.
  • Seri tematice în Restaurant: seara Bulgărească, Italiană, Mediteraneană, Bucătărie Balcană, specialităţile bucătarului, brânzeturi, sosuri, peşte, etc.
  • Grătar / BBQ special: în timpul prânzului şi a cinei, în vârful de sezon.
  • Snack bar: 11:00 – 16:00, gustări reci şi calde, desert, fructe, îngheţată, etc.
  • Mini bar Gratuit la check-in:  2 sucuri naturale, 2 sticle de apă minerală, 2 beri (o singură dată). În fiecare zi, se reface stock-ul de ceai şi cafea.
  • Piscină şi plajă: GRATUIT 1 umbrelă şi 2 şezlonguri + 2 prosoape /  per cameră. Cardul pentru prosoape se ia de la recepţie şi trebuie returnat la check-out.
  • Băuturi 10:00 – 23:00: Băuturi Locale, atât sucuri cât şi băuturi alcoolice (brandy, vin, şampanie, bere), cafea, ceai, sucuri, apă minerală, apă plată. După ora 23.00, toate băuturile sunt contra cost. Alcoolul de import / banduri, cocktailurile şi produsele din tutun sunt contra cost.
  • Healthy buffets: În timpul micului dejun: Nuci, Ovăz, Fructe, Lugume, Sucuri naturale, Fresh de portocale, mere, etc;
  • Animaţie: Cea mai bună echipă de animație vă va asigura că sejurul va fi activ și distractiv: programe de animație sportive și de divertisment pentru adulți și copii, spectacole de seară, tenis de masă, mini-discotecă, volei pe plajă, tenis și fotbal, săgeți, șah, table și multe altele Activități de divertisment 6 zile pe săptămână. Un mini club gratuit. În fiecare seară muzică live în restaurant.